Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzés Figyelő

NE KERESSEN, FIGYELTESSEN!

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon ( +36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy a info@kozbeszerzesfigyelo.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUKaposvári EgyetemÖsszefoglaló tájékoztatás

„Keretmegállapodás keretében tyúktojás beszerzésére tovább értékesítési célból maximum 24 hónap időtartamra”

HUBajai Szent Rókus KórházAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHL(SG-892) élelmiszerek beszerzése
HUSzabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi OktatókórházAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLÉlelmiszerek beszerzése
HUŐrségi Nemzeti Park IgazgatóságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉTájékoztató az eljárás eredményéről Magyartarka marha vásárlása (1-2. rész).
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi OktatókórházAjánlati felhívásMagyarország Nyíregyháza Különféle élelmiszertermékek
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Bajai Szent Rókus KórházAjánlati felhívásMagyarország Baja Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek
HUÁllampusztai Országos Büntetés-végrehajtási IntézetTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉEljárás eredményéről szóló tájékoztató (bizonyos élelmiszerek)
BESzervezet hivatalos megnevezése: OCMW Aalst Cím: Gasthuisstraat 40 Város: Aalst Irányítószám: 9300 Ország: BE Telefon: +32 53772424Ajánlati felhívásBelgium Aalst Éttermi és felszolgálási szolgáltatások
ITSzervezet hivatalos megnevezése: Comune di Termoli Cím: Via Sannitica 5 Város: Termoli Irányítószám: 86039 Ország: IT Settore VII — Assistenza alla Persona — Cultura — Sport dott.ssa Maddalena Crema Telefon: +39 ...Ajánlati felhívásOlaszország Termoli Iskolai ebédszolgáltatás
ITSzervezet hivatalos megnevezése: Centrale Unica di Committenza Comuni di Caluso, Mazzé e Villareggia Cím: P.za Valperga 2 Város: Caluso Irányítószám: 10014 Ország: IT Manuela Bonometto Telefon: +39 0119894930 E-mail: protocollo@pec.comune.caluso.to.it Fax: +39 0119831553Ajánlati felhívásOlaszország Caluso Iskolai ebédszolgáltatás

Hírek

2016-05-04

Újra a kisebb magyar cégek tarolnak a hazai közbeszerzéseken

A közbeszerzésekkel elköltött pénzek fele tavaly a hazai kis és közepes cégekhez került, hasonlóra több mint egy évtizede nem volt példa – nyilatkozta a Magyar Időknek a Közbeszerzési Hatóság elnöke. Az állami, önkormányzati pénzek elköltésének átláthatóságáról szólva Rigó Csaba Balázs arról beszélt, hogy a hatóság igyekszik minden olyan esetet tüzetesen is megvizsgálni, amikor csak egy ajánlat érkezik. Elmondta azt is: a tavaly életbe lépett új jogszabály nyomán immár kivételes ellenőrzéseket is végezhet a szervezet.

2016-04-29

Törvényalkalmazás, verseny, fenntarthatóság a közbeszerzésben

Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnökének megnyitójával vette kezdetét az új közbeszerzési szabályozás alkalmazását, valamint az eddigi tapasztalatokat feldolgozó szakmai konferencia, amely a Hatóság által elindított Közbeszerzési Akadémia rendezvénysorozat része.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2016
Május
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány db aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép