Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzés Figyelő

NE KERESSEN, FIGYELTESSEN!

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon ( +36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy a info@kozbeszerzesfigyelo.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Székesfehérvári Intézményi KözpontAjánlati felhívásMagyarország Székesfehérvár Élelmezési szolgáltatások
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Korlátolt Felelősségű TársaságAjánlati felhívásMagyarország Hortobágy Állati takarmányok
HUGönyű Község ÖnkormányzataTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 EUHLGönyű Község Önkormányzata Közétkeztetés szerződés módosítás
HUOrszágos Vérellátó SzolgálatAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHL31/OVSZ/2017 Ostyaszeletek beszerzése ajánlati felhívás
HUSzent Borbála Idősek OtthonaÖsszefoglaló tájékoztatás

Adásvételi szerződés különféle élelmiszerek beszerzésére és szállítására.

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Gönyű Község ÖnkormányzataSzerződés/koncesszió módosítása annak időtartama alattMagyarország Gönyű Étkezdei szolgáltatások
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Országos Vérellátó SzolgálatAjánlati felhívásMagyarország Budapest Édességek
HUHM Védelemgazdasági HivatalTájékoztató az eljárás eredményéről (2-es minta)/KÉ/2011.12.30 KÉTájékoztató az eljárás eredményéről (Mirelite termékek)
HUHajléktalanokért KözalapítványTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLTájékoztató az eljárás eredményéről - „Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása - RSZTOP - 2018-2020 közötti időszakban”
HUSzociális és Gyermekvédelmi FőigazgatóságTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLRSZTOP-1.1.1-16-2016-00002 azonosítószámú, „Rászoruló személyek számára természetbeni juttatás biztosítása az RSZTOP-1.1.1-16 felhívás 2. szakasz keretében” elnevezésű kiemelt projekt keretében.

Hírek

2017-10-18

Hasznos iránytű a szakemberek számára

C(2013)9527/F1 Bizottsági határozat és az Európai Bizottság útmutatója

2017-10-12

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út tervezése

Megkezdődik az M8-as gyorsforgalmi út előkészítése, az M7-es autópálya és a 710-es főút új csomópontjától a dunaújvárosi Pentelei-hídig, onnan Kecskemétig tartó út tervezésére, hatástanulmányok készítésére, a szükséges engedélyek beszerzésére több mint 10 milliárd forint áll rendelkezésre.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
november
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány db aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép