Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzés Figyelő

NE KERESSEN, FIGYELTESSEN!

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon ( +36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy a info@kozbeszerzesfigyelo.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUDebrecen Megyei Jogú Város ÖnkormányzataTájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉDebrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata fenntartásában és üzemeltetésében lévő nevelési és közoktatási intézményekben étkeztetési feladatok ellátása - módosítás
HUHercegszántói Horvát tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola és KollégiumÖsszefoglaló tájékoztatás

A Hercegszántói Horvát Tanítási Nyelvű Óvoda, Általános Iskola és Kollégium tanulói részére étkeztetés biztosítása a 2017/2018. és 2018/2019. nevelési-oktatási évben”

HUAKA Kereskedelmi Kft.Összefoglaló tájékoztatás

Borászati technológiai bővítés a Gere Pincészetben.

HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

SZTE Konfuciusz Intézet részére, az SZTE Füvészkert Lótusz Napok két napos rendezvényén kínai ételkészítés és –kóstolás szervezése, valamint kínai dekoráció és hostess szolgáltatás biztosítása

HUPálos Károly Szociális Szolgáltató Központ és Gyermekjóléti SzolgálatSzociális és egyéb meghatározott szolgáltatások – Általános közbeszerzés/2015 EUHLTájékoztatás az eljárás eredményéről „Szociálisan rászoruló személyek részére étkeztetés biztosítása 5 éves időtartamra szóló Vállalkozási Keretszerződés keretében”
HUBudapesti Fegyház és BörtönHelyesbítés/2015 EUHLA Budapesti Fegyház és Börtön ajánlati felhívásának 2. sz. módosítása - fogvatartottak élelmezése
HUSzervezet hivatalos megnevezése: Nemzetgazdasági MinisztériumSzerződés/koncesszió módosítása annak időtartama alattMagyarország Budapest Kiállításokkal kapcsolatos épületek kivitelezése
HUSzegedi TudományegyetemAjánlati felhívás

„SZTE TTIK Természeti Földrajzi és Geoinformatikai Tanszék részére, autóbuszos személyszállítás”

HUMagyar Honvédség Egészségügyi KözpontSzociális és egyéb meghatározott szolgáltatások – Általános közbeszerzés/2015 EUHLTájékoztató az eljárás eredményéről
HUBalassagyarmati Fegyház és BörtönTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 EUHLEljárás eredményéről szóló tájékoztató (élelmiszer-alapanyag 2017.)

Hírek

2017-07-10

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

Az idei évben már több mint 1800 milliárd forint értékben írtak ki közbeszerzéseket

2017-06-14

Tájékoztató a jogszabályváltozás miatt szükségessé váló összefoglalótájékoztatás-visszavonásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Ajánlatkérőket, hogy a 321/2015. (X. 30.) Korm. rendelet 2017. június 1. napjával történt módosítására tekintettel a referenciára, mint alkalmassági előírásra új szabályok vonatkoznak.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2017
Július
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány db aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép