Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzés Figyelő

NE KERESSEN, FIGYELTESSEN!

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon ( +36 (20) 563-1604 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy a info@kozbeszerzesfigyelo.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUKesztölc Község ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉKözétkeztetési szolgáltatás nyújtása vállalkozási szerződés keretében - tájékoztató az eljárás eredményéről
HUTiszacsege Város ÖnkormányzataTájékoztató a hirdetmény visszavonásáról, módosításáról/KÉ/2011.12.30 KÉTiszacsege közétkeztetés
HUKöltségvetési Intézmények Gazdasági SzervezeteTájékoztató az eljárás eredményéről/EU/2011.08.19. EUHL12 havi étkezéshez szükséges élelmiszer – alapanyagok beszerzése 2014
HUBudaörs Város ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről/EU/2011.08.19. EUHLGyermekétkeztetés
HUTiszavasvári Város Közétkeztetési Nonprofit Kft.Tájékoztató az eljárás eredményéről/EU/2011.08.19. EUHL„Tiszavasvári, élelmiszer nyersanyagok beszerzése”
HUSzabolcsi Halászati Kft.Tájékoztató az eljárás eredményéről/EU/2011.08.19. EUHLTájékoztató az eljárás eredményéről: Haltáp beszerzés
HUBevándorlási és Állampolgársági Hivatal Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ, BékéscsabaTájékoztató az eljárás eredményéről/EU/2011.08.19. EUHLEljárás eredményéről szóló tájékoztató
HUBakonycsernye Község ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉKözétkeztetési szolgáltatás beszerzése
HUNicolae Balcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és KollégiumTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉKözétkeztetés folyamatos biztosítása a Nicolae Balcescu Román Gimnázium, Általános Iskola és Kollégium részére.
HUCsicsergő ÓvodaTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉ„Közétkeztetés biztosítása a Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának fenntartásában működő Csicsergő Óvoda 1096 Budapest Thaly Kálmán u. 17 és 38. sz. alatti intézményei számára”

Hírek

2014-09-15

Új Mercedes Conecto buszok jönnek

A 260-as, 280-as, 412-es és 435-ös Ikarusok 1,5-2 millió kilométert teljesítettek, átlagos életkoruk 21 év volt, a legidősebbet 1986-ban, a legfiatalabbat 2001-ben gyártották. A BKV augusztusban kivonta őket a forgalomból. 2015 tavaszától új Mercedes Conecto típusú buszok állhatnak forgalomba.

2014-09-10

Tender a paksi 4-es blokk üzemidő-hosszabbításra

A feladat része - egyebek mellett - a bővítés nukleáris biztonsági követelményeinek és az ezzel összefüggő hatósági tevékenységek meghatározása, továbbá egy összefoglaló ismertető és PR anyag készítése magyar és angol nyelven.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2014
Szeptember
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány db aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép