Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzés Figyelő

NE KERESSEN, FIGYELTESSEN!

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon ( +36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy a info@kozbeszerzesfigyelo.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUHortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Korlátolt Felelősségű TársaságAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLTakarmány beszerzése 2016.
HUMárianosztrai Fegyház és BörtönAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLÉlelmiszeripari termékek és alapanyagok szállítása -2016
HUGyőr Megyei Jogú Város ÖnkormányzataAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLÉlelmiszerek beszerzése a II. számú Gazdasági Működtető Központ (Kodály főzőkonyha) részére
HUÉrtelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek OtthonaAjánlati/Részvételi felhívás/2015 EUHLÉlelmiszerek beszerzése 2.
HUSzabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Büntetés-végrehajtási IntézetTájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉtájékoztató hirdetmény eljárás eredményéről
HUKaposvári EgyetemTájékoztató az eljárás eredményéről (2-es minta)/KÉ/2011.12.30 KÉKeretmegállapodás keretében különböző takarmányok beszerzése a Kaposvári Egyetem részére.
HUKaposvári EgyetemTájékoztató az eljárás eredményéről (2-es minta)/KÉ/2011.12.30 KÉKeretmegállapodás keretében ló, szarvas és nyúl takarmány beszerzése a Kaposvári Egyetem részére
HUHonvédelmi Minisztérium Beszerzési HivatalÖsszefoglaló tájékoztatás

Alkoholtartalmú italok és koktélszirupok beszerzése

HUMÁV Szolgáltató Központ Zrt.Ajánlati felhívás

Munkavédelmi célú teatermékek és ízesítőszerek leszállítása

HUSzervezet hivatalos megnevezése: Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Korlátolt Felelősségű TársaságAjánlati felhívásMagyarország Hortobágy Állati takarmányok

Hírek

2016-05-04

Újra a kisebb magyar cégek tarolnak a hazai közbeszerzéseken

A közbeszerzésekkel elköltött pénzek fele tavaly a hazai kis és közepes cégekhez került, hasonlóra több mint egy évtizede nem volt példa – nyilatkozta a Magyar Időknek a Közbeszerzési Hatóság elnöke. Az állami, önkormányzati pénzek elköltésének átláthatóságáról szólva Rigó Csaba Balázs arról beszélt, hogy a hatóság igyekszik minden olyan esetet tüzetesen is megvizsgálni, amikor csak egy ajánlat érkezik. Elmondta azt is: a tavaly életbe lépett új jogszabály nyomán immár kivételes ellenőrzéseket is végezhet a szervezet.

2016-04-29

Törvényalkalmazás, verseny, fenntarthatóság a közbeszerzésben

Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnökének megnyitójával vette kezdetét az új közbeszerzési szabályozás alkalmazását, valamint az eddigi tapasztalatokat feldolgozó szakmai konferencia, amely a Hatóság által elindított Közbeszerzési Akadémia rendezvénysorozat része.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2016
Május

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány db aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép