Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzés Figyelő

NE KERESSEN, FIGYELTESSEN!

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Hirdetmények

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunkban lehetőség van "előredefiniált" - azaz már keresőszavakkal, cpv kódokkal kiegészített - üzleti keresőprofilokat beállítani, illetve a felhasználók saját, egyedi keresési beállításokat is megadhatnak. A lenti listában a 24 fő üzleti kategóriát tekinthetik meg. A kategóriák mögött, zárójelben, az adott iparágnak megfelelő összes, az elmúlt 7 napban publikált magyarországi és európai uniós közbeszerzési hirdetmények száma jelenik meg.

Amennyiben ebben a listában nem talál az Ön tevékenységének megfelelő kategóriát, keresse bizalommal ügyfélszolgálati csapatunkat telefonon ( +36 20 455 9530 ) 10-16-ig munkanapokon, vagy a info@kozbeszerzesfigyelo.hu e-mail címen.

 

OrszágKiíróTípusTartalom
HUElek Város ÖnkormányzataTovábbi információMagyarország Elek Különféle élelmiszertermékek
HUNádasd és Környéke Intézményfenntartó TársulásTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉSzolgáltatás beszerzése
HUGyőr Megyei Jogú Város ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉA II. számú Gazdasági Működtető Központ részére (Konini út) energia csökkent (Magas rost és gyümölcstartalom, egyes termékek glutén és glutanát mentesek, teljes kiörlésű és koleszterinmentes) termékek beszerzése adásvételi szerződés keretében
HUKözép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási IntézetTovábbi információMagyarország Baracska Élelmiszerek, italok, dohány és kapcsolódó termékek
HUKözép-dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási IntézetTovábbi információ, befejezetlen eljárás vagy korrigendum/EU/2011.12.30 EUHLÉlelmiszeripari termékek, anyagok szállítása
HUGyőr Megyei Jogú Város ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről/EU/2011.08.19. EUHL„III. számú Gazdasági Működtető Központ részére (Győzelem utcai Petőfi konyha) élelmiszerek beszerzése adásvételi szerződés keretében”
HUMiniszterelnökségTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉSzéchenyi díjasok díszvacsoráján rendezvényi étkeztetési és kapcsolódó szolgáltatások nyújtása (tájékoztató az eljárás eredményéről)
HUTiszagyenda Község ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉStartmunka 2015.
HUGyőr Megyei Jogú Város ÖnkormányzataTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉA II. sz. Gazdasági Működtető Központ (Váci főzőkonyha) friss baromfi beszerzése adásvételi szerződés keretében
HUÁllami Egészségügyi Ellátó KözpontTájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/KÉ/2013.07.01 KÉ„Vállalkozási keretszerződés az AEEK TÁMOP 6.1.4. Koragyermekkori (0-7 év) kiemelt projektjének megvalósításához kapcsolódó rendezvényszervezési feladatok ellátására, szakmai továbbképzések logisztikájának biztosítására”-TEE

Hírek

2015-09-07

A Volán jár majd a vonat helyett

A Volán Vonatpótló Konzorcium nyerte a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zrt. által, a vonatpótló buszokra kiírt hirdetmény közzétételével indult, nettó 4 milliárd forintos keretösszegű tárgyalásos közbeszerzést - az eredmény a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

2015-09-01

Újabb állami munkákat kapott a Századvég

A nyáron az NGM-től 42 millió, az NFM-től 158 millió forint összértékű tanácsadói megbízást kapott a Századvég Gazdaságkutató, illetve a Századvég Alapítvány.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2015
november
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány db aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép