Email Jelszó

Elfelejtett jelszó

 

Közbeszerzés Figyelő

NE KERESSEN, FIGYELTESSEN!

Magyarország és az EU országainak közbeszerzési hirdetményei

Híreink

Újra a kisebb magyar cégek tarolnak a hazai közbeszerzéseken 2016-05-04
A közbeszerzésekkel elköltött pénzek fele tavaly a hazai kis és közepes cégekhez került, hasonlóra több mint egy évtizede nem volt példa – nyilatkozta a Magyar Időknek a Közbeszerzési Hatóság elnöke. Az állami, önkormányzati pénzek elköltésének átláthatóságáról szólva Rigó Csaba Balázs arról beszélt, hogy a hatóság igyekszik minden olyan esetet tüzetesen is megvizsgálni, amikor csak egy ajánlat érkezik. Elmondta azt is: a tavaly életbe lépett új jogszabály nyomán immár kivételes ellenőrzéseket is végezhet a szervezet.

 

Törvényalkalmazás, verseny, fenntarthatóság a közbeszerzésben 2016-04-29
Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnökének megnyitójával vette kezdetét az új közbeszerzési szabályozás alkalmazását, valamint az eddigi tapasztalatokat feldolgozó szakmai konferencia, amely a Hatóság által elindított Közbeszerzési Akadémia rendezvénysorozat része.

 

Új elnökhelyettes a Közbeszerzési Döntőbizottságban 2016-04-14
A Közbeszerzési Hatóság keretében működő Közbeszerzések Tanácsa 2016. április 13-ai ülésén Dr. Telek Katalint választotta meg Közbeszerzési Döntőbizottság elnökhelyettesének – jelentette be Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke.

 

Megújult szempontok alapján lehet díjmentesen minősített ajánlattevő 2016-03-30
Az új közbeszerzési szabályozás alapján átdolgozott feltételrendszer szerint immár díjmentesen kerülhetnek a gazdasági szereplők a minősített ajánlattevők jegyzékébe. A státusz megújítása szintén térítésmentesen kérelmezhető.

 

Több közbeszerzési hirdetmény - még több forrásból - egy adatbázis 2016-03-07
Elemeztük az elmúlt 3 hónapban a khf.hu adatbázisába rendezett hirdetményeket forrás illetve típus alapján.

 

Közbeszerzési hirdetmény figyelés

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunk segítségével

Magyarország és az Európai Unió országainak (TED) összes megjelent közbeszerzési hirdetményét figyelheti.

Naponta, e-mailben kapja meg az Önt érdeklő új kiírásokat testreszabottan.

Archívumunk segítségével böngészhet a korábban megjelenő hirdetmények között is.

[Tovább]

Közbeszerzési információk

Közbeszerzési információkat tartalmazó aloldalunkon összefoglaljuk a közbeszerzéssel kapcsolatos alapvető tudnivalókat, melyek segíthetik látogatóinkat a hatékony és gyors információszerzésben. A többi között az alábbi témákról olvashat.

[Tovább]

Rólunk

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatással. Szeretnénk, ha a csapatunk az Európai Uniós közbeszerzési információs piac jelentős szereplőjévé válna. Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszer kialakítása a célunk, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, így nagymértékben megkönnyítenénk számukra új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.

[Tovább]

Naptár

Naptárunkkal nyomon követheti, melyik nap hány darab közbeszerzési pályázatnak jár le a beadási határideje.

2016
Május
  • H
  • K
  • Sz
  • Cs
  • P
  • Sz
  • V

Térkép

Érdekli, hogy melyik megyében hány db aktív közbeszerzési pályázat érhető el jelenleg? Vigye a kurzort a megfelelő megyére, és megtudhatja!

Nuts térkép