A Közbeszerzés Figyelő 14 napos díjmentes tesztidőszaka alkalmat nyújt Önnek, hogy ingyenesen és korlátlan számú profilbeállítással  kipróbálja a szolgáltatás előnyeit
kozbeszerzesfigyelo

Regisztráció

A regisztráció csupán néhány lépésből áll. Adatainak és fő érdeklődési körének / iparágának megfelelő kategória megadása után, az oldalra belépve beállíthatja saját, korlátlan számú keresőprofilját.

Felhasználói adatok:
Számlázási adatok:
Szolgáltatás:

Előfizetője más közbeszerzési hirdetmények nyomon követését biztosító szolgáltatásnak?

Felhasználói feltételek elfogadása kötelező!

Mit nyújt a Közbeszerzés Figyelő?

Figyeljük a magyar Közbeszerzési Értesítőt és Közbeszerzési Adatbázist illetve az Európai Unió Hivatalos Lapját a TED-et
Megkeressük és adatbázisunkba rendezzük az értékhatár alatti kiírásokat.
A díjmentes tesztidőszakban 1 héten keresztül naponta küldjük Önnek a releváns találatokat e-mailben, akár több email címre is.
Választhat az előre definiált listából, megadhatja saját kritériumait (keresőszavak, cpv kódok), vagy akár kérheti ügyfél-szolgálati csapatunk segítségét is.

Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszert alakítottunk ki, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, ezzel nagymértékben megkönnyítjük ügyfeleink számára az új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.
Biztosítjuk, ügyfeleink a megfelelő időben kapják meg a megfelelő információt, így egyetlen felhívásról sem maradnak le!

Közbeszerzés Figyelő Díjcsomagok

Próbálja ki 14 napig díjmentesen a Közbeszerzés Figyelőt és válassza ki a megfelelő díjcsomagot tapasztalatai alapján
Díjcsomagok