A Közbeszerzés Figyelő rugalmas előfizetési kondícióit minden típusú vállalkozás igényeinek figyelembevételével, hosszú évek tapasztalatai alapján állítottuk össze.
kozbeszerzesfigyelo

Az 1-2 profilos KF MINI csomag, a 3-5 profilos KF START csomag, és a korlátlan számú közbeszerzési profilos figyelést biztosító KF PRO csomagok a magyar piacon legkedvezőbb áraikkal és legrugalmasabb előfizetési időszakokkal minőségi változást hoznak a közbeszerzés figyelésben.

Féléves közbeszerzés figyelés

Éves közbeszerzés figyelés

Előfizetés

A Közbeszerzés Figyelő 14 napos díjmentes tesztidőszaka alkalmat nyújt Önnek, hogy ingyenesen és korlátlan számú profilbeállítással kipróbálja a szolgáltatás előnyeit
Felhasználói adatok:
Számlázási adatok:
Szolgáltatás:

Előfizetője más közbeszerzési hirdetmények nyomon követését biztosító szolgáltatásnak?

Felhasználói feltételek elfogadása kötelező!

Az előfizetés menete:

A regisztráció csupán néhány lépésből áll. Adatainak és fő érdeklődési körének / iparágának megfelelő kategória megadása után, az oldalra belépve beállíthatja saját, korlátlan számú keresőprofilját.
  • A felhasználói-, számlázási adatok megadása és a fizetési mód kiválasztása után, kérjük, válassza ki az Ön cégének üzleti profilját és az előfizetni kívánt időszakot és csomagot.
  • A Felhasználási feltételek elfogadása után, az előfizetés gomb megnyomásával Ön elindítja díjmentes tesztidőszakát a  Közbeszerzés Figyelő szolgáltatására.
  • Az oldalra e-mail címével és jelszavával akár azonnal be tud lépni, a szolgáltatás minden funkciója (keresőprofilok beállítása, alternatív e-mail címek megadása, keresés, archívum) elérhetővé válik.
  • Ügyfélszolgálatunk nemsokára felveszi Önnel a kapcsolatot, segít Önnek az előfizetni kívánt profilok beállításában.
  • A díjbekérőt átutalással vagy paypal-al fizetheti ki.

Büszkék vagyunk, hogy olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszert alakítottunk ki, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz. Nagymértékben megkönnyítjük ügyfeleink számára az új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt. A Közbeszerzés Figyelő jelenleg is több európai országban van jelen, valamint további platformok megnyitását tervezzük.
Biztosítjuk, ügyfeleink a megfelelő időben kapják meg a megfelelő információt, így egyetlen felhívásról sem maradnak le!