Ügyfélszolgálati csapatunk tapasztalata garantálja, hogy minden kérdésben gyorsan és felkészülten segítsük ügyfeleinket. Keressen minket elérhetőségeinken!
kozbeszerzesfigyelo

Telefon

+36 20 455 9530

E-mail

info@kozbeszerzesfigyelo.hu

Iroda

1095 Budapest, Soroksári út 48.

A Közbeszerzés Figyelő története

2009 óta foglalkozunk közbeszerzési hirdetmény figyeléssel

Olyan, minden Uniós országra kiterjedő portál rendszert alakítottunk ki, amelyen keresztül a potenciális pályázók hozzájuthatnak a közbeszerzési kiírásokkal kapcsolatos releváns információkhoz, ezzel nagymértékben megkönnyítjük ügyfeleink számára az új vevők, megrendelések szerzését belföldön és külföldön egyaránt.
2020-re immár a következő országok piacára is kiterjesztettük közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatásunkat:

Spanyolország
Bulgária

Biztosítjuk, ügyfeleink a megfelelő időben kapják meg a megfelelő információt, így egyetlen felhívásról sem maradnak le!

A Közbeszerzés Figyelő csapata

A Közbeszerzés Figyelő a tradicionális közbeszerzési hirdetmény figyelő szolgáltatást mintegy megújítva, összekapcsolja a legmodernebb IT hátteret a tapasztalt ügyfél-szolgálati támogatással.
Ügyfél-szolgálati támogatásunk nem csak a tesztidőszakban aktív, folyamatos kapcsolattartási lehetőséget biztosítunk a profilbeállításokhoz, rendszer-használathoz, hirdetmény kereséshez.

Áttekinthetővé tesszük a közbeszerzések bonyolult világát és szolgáltatásaink révén előfizetőink online formátumban azonnal értesülhetnek a számukra érdekes kiírásokról,

Közbeszerzések

Böngésszen az aktuális magyar és európai uniós kiírások között
Közbeszerzések

Díjmentes teszt

Próbálja ki 14 napig díjmentesen a Közbeszerzés Figyelőt
Kipróbálom